Gine


GineDenne lille gine kan man bruge til at afprøve tøjdesigns på eller som en nålepude. Kreative børn vil sikkert kunne få glæde af sådan en.

GineFlamingo ginen har jeg købt i Creativ Company for 12-13 kr. Den har jeg aftegnet på papir med ca. 5mm. sømrum.

GineDerefter klipper jeg mønstret ud, der skal bruges 2 stk.. Det skal være af strækstof, strækket skal være vandret som vist på billedet.

GineSå har jeg syet de to stykker sammen og trukket det ned over ginen, hvis den ikke passer skal den lige rettes lidt til.

GineSå skal bunden sys eller ries sammen, man kan også bare sætte det fast med nåle.

GineDette er noget fra en lysestage (tror jeg nok), som jeg fandt i en genbrug, den var af messing. Jeg har slebet den med sandpapir og derefter har jeg spraymalet den med en farve og til sidst givet den en lak. Jeg har limet en skrue fast med superlim, man kan nok også bruge limpistol. Meningen var at jeg skulle bruge en lysestage til foden, nu var jeg bare så heldig at finde denne, som jeg synes passede perfekt.

GineTil sidst har jeg skruet kroppen fast.

GineHer har jeg lavet en hurtig illustration af hvordan man kan bruge den til at designe tøj på.